Consiliere psihologica individuala sau cuplu/familie

230.00 lei

In perioada 01 decembrie 2022- 09 ianuarie 2023 se suspenda activitatea de consiliere psihologica online.
Exceptie pentru persoanele aflate in procesul de ,,follow-up,, .
Inainte de achizitionarea acestui serviciu psihologic, va rog sa ne contactati prin sms la nr. tel. 0771351063 si sa specificati data si intervalul orar , pentru a verifica disponibilitatea
Acest serviciu psihologic se adreseaza persoanelor care au implinit 18 ani si au citit si sunt de acord inainte de achizitionare cu ,,termenii si conditiile,, publicate pe site. In cazul in care la sedinta de consiliere participa si minori , voi avea nevoie de acordul scris (trimis pe email , scanat si completat ,,identic cu originalul,,) al ambilor parinti .
Durata consilierii psihologice este de 90 min   si veti fi programat in maxim 2-7 zile, dar in cel mai scurt timp posibil din momentul in care veti face solicitarea.

În cazul în care, din diferite motive, Clientul nu mai poate participa la o Programare / Consiliere , acesta poate cere reprogramarea pentru o altă dată. Reprogramarea se poate iniția cu până la 24 ore înainte de data si ora programata , doar in acest caz suma va fi returnata deoarece intervalul orar a fost rezervat si se considera ca a fost consumat de catre client. Sunați/ sms la 0771351063  și anunțați dorința de anulare/reprogramare .

90 min este durata sedintei de consiliere psihologica achizitionata prin acest pachet psihologic atat pentru familie/ cuplu/ individual.

                                                               PROFESIONALISM SI CONFIDENTIALITATE!

Categorie:

Descriere

Literatura de specialitate releva faptul ca exista patru metode de comunicare ineficienta in relatiile de cuplu- criticismul, dispretul, defensiva si limbajul agresiv. Atunci cand ,,viata bate literatura,, si exista dorinta de rezolvare a conflictelor , cele mai multe persoane aleg sa -si rezolve conflictele interioare pe calea consilierii psihologice. Unele persoane aleg consilierea psihologica ca prima etapa, altele aleg consilierea psihologica ca ultima etapa si altele….o despartire usoara (!)sau mai putin usoara.

In domeniul sanatatii mintale nu poti aplica un regim standard, pentru simplul fapt ca fiecare om este unic si ceea ce functioneaza la o persoana, nu poate functiona la toate persoanele. De ex. sunt numeroase teste care masoara nivelul de stres, la unele teste ,,moartea partenerului,,/ ,,despartirea de partener,, este un indice cotat cu scor mare, dar noi nu putem presupune ca toate casniciile sunt la fel si toate persoanele sunt in egala masura afectate de decesul/ despartirea de partener. Ceea ce pentru unii constituie un nivel de stres ridicat, pentru altii , un astfel de eveniment, ar putea fi o sansa de usurare.

In cadrul sedintelor de consiliere psihologica, poti dobandi abilitatea de comunicare eficienta sau poti, de ex., sa afli despre partener/ despre relatia cu partenerul anumite lucruri pe care numai o persoana (specializata) neutra cuplului /familiei , ti le poate oglindi.