Termeni si conditii

CITIȚI CU ATENȚIE ACEȘTI TERMENI, ÎNTRUCÂT CONȚIN INFORMAȚII CU PRIVIRE LA DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE DVS. LEGALE.
DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD SĂ RESPECTAȚI ACEȘTI TERMENI ȘI TOATE ACORDURILE JURIDICE ATAȘATE, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.

ART 1 Definitii
1.1. Platforma online https://consilierepsihologicaonline.ro/ apartine

 PARASCHIVESCU CLAUDIA CORINA PSIHOLOG, cu sediul in Timisoara, Bulevardul Take Ionescu, nr 42, sc B, ap 2, Romania, , C.I.F. 26264413, e-mail: contact@consilierepsihologicaonline, telefon: 0771351063, si va fi denumita in continuare Platforma

1.2.Orice persoana fizica majora  care acceseaza PLATFORMA cu scopul de a o vizita , de a cumpara produse se numeste UTILIZATOR.

,,PLATFORMA,, – SITE ONLINE PRIN CARE PSIHOLOGUL POATE PRESTA/ CREA PROGRAMĂRI/CONSULTATII PENTRU SERVIICIILE PRACTICATE IAR CLIENȚII LE POT VIZUALIZA, REZERVA, PLĂTI ȘI/SAU BENEFICIA ÎN MOD DIRECT, PRIN INTERACȚIUNEA ONLINE SAU ÎNTR-O LOCAȚIE FIZICĂ.

“Psiholog ” reprezintă un Utilizator, care creează /susține Programări / Consultații prin intermediul acestui site.

„Furnizorii” reprezintă Psihologul ce prestează serviciile psihologice de specialitate.

„Site-ul” reprezintă platforma online accesibila la adresa https://www.consilierepsihologicaonline.ro
“Prestare” reprezintă orice activitate și/sau serviciu care se poate presta în mod legal și legitim în mediul online și/sau într-o locație fizică (sediu, cabinet, birou, etc) sau dacă nu este explicit interzis prin legea țării / statului / teritoriului în cadrul căruia psihologul își desfășoară activitatea, de către un psiholog prestator, prin interacțiunea directă (audio și/sau video și/sau în persoană, într-o locație fizică) cu unul sau mai mulți clienți, independent sau simultan.
“Client” reprezintă un Utilizator care solicită unui psiholog rezervarea unei Programări/Consultații prin intermediul acestui site sau un Utilizator care participă la o întâlnire online, desfășurată online, sau la o întâlnire în persoană/la cabinet/la sediu desfășurată într-o locație fizică.
“Întâlnire”, “Programare” sau “Consultație” reprezintă o Prestare care este listata de către un psiholog în vederea consumării și/sau achiziționării de către un Client, prin intermediul acestui site.
Întâlnire Online reprezintă orice întâlnire / programare / consultație, gratuită sau plătită, rezervată în cadrul acestui site, care urmează să se desfășoare în mod online, prin interacțiunea video și audio, dintre psiholog și Clientul sau Clienții săi.
Întâlnire Online Instant reprezintă un tip de întâlnire online caracterizat prin faptul că psihologul îl oferă gratuit unui client al său, pentru care acesta nu trebuie să facă o programare în prealabil.
“Conținut” reprezintă orice material text, grafic, imagini, sunete, produs software, audio, video, informații sau alte materiale.

ART. 2 Acceptarea termenilor si conditiilor
Acesti termeni si conditii constituie acordul legal intre dumneavoastra si PLATFORMA. Cumpararea de produse si servicii , deschiderea unui cont de UTILIZATOR  nu se poate realiza decat prin acceparea fara echivoc a Termenilor si Conditiilor.

În cazul în care nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare, nu aveți nici un drept să utilizați acest site și nici să folosiți în vreun fel informațiile disponibile.

ART 3 Politica de confidentialitate si securitate a datelor cu caracter personal
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de catre UTILIZATOR vor fi folosite de catre PLATFORMA exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a se trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care UTILIZATORUL este de acord sa primeasca acest gen de informatii) si pentru accesarea serviciilor psihologice achizitionate .

UTILIZATORUL nu este obligat sa furnizeze datele personale, insa refuzul face imposibila cateodata prelucrarea comenzii si derularea serviciului psihologic.

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORUL beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. De asemenea, UTILIZATORUL are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea datelor din baza de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, UTILIZATORUL se poate adresa PLATFORMEI cu o cerere scrisa, datata si semnata.
PLATFORMA se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

PLATFORMA nu trimite mesaje nesolicitate UTILIZATORILOR sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.
Pentru problemele locale cu privire la protecția datelor, puteți contacta autoritatea locală reprezentată de către:
Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor
Adresă: B-dul Magheru 28-30, Sector 1, BUCUREŞTI
Website: http://www.dataprotection.ro .

ART 4 Drepturi si obligatii generale

UTILIZATORUL are dreptul de a deschide cont de utilizator in vederea achizitiei de bunuri ( de ex. carti, cd. etc. psihologice) si servicii psihologice prin intermediul PLATFORMEI cu conditia ca acesta sa fie persoana majora. Datele solicitate pentru deschiderea de cont vor fi username , adresa de email si detalii de livrare.
Detaliile de livrare contin: Nume , Prenume, numar de telefon si adresa de livrare produse.
UTILIZATORUL poate cumpara produse si servicii psihologice prin intermediul PLATFORMEI si fara inregistrare; avantajul inregistrarii fiind acela ca detaliile de livrare se vor introduce o singura data..
Intregul continut al acestui site apartine entitatii juridice PARASCHIVESCU CLAUDIA CORINA PSIHOLOG Preluarea de informatii si publicarea lor in spatiul on line fara acordul scris este interzisa si incalca drepurile de autor precum si Termenii si conditiile de utilizare ale PLATFORMEI

TVA

 PARASCHIVESCU CLAUDIA CORINA PSIHOLOG, cu sediul in Timisoara, Bulevardul Take Ionescu, nr 42, sc B, ap 2, Romania, , C.I.F. 26264413, nu este platitoare de TVA.
Preţurile afişate în acest magazin online includ TVA 19%. TVA înseamnă „taxa pe valoare adăugată”, şi este aplicată în întreaga Uniune Europeană.

Termen de livrare

Termenul de livrare difera de la un pachet psihologic la altul si el este specificat in mod clar in momentul in care se realizeaza programarea consilierii psihologice. Programarile de urgenta, respectiv serviciul psihologic aferent acestui pachet psihologic, se realizeaza in maxim 24 ore, celelalte programari, respectiv, celelalte consilieri psihologice se realizeaza intr-un interval de 2-7 zile de la achizitionarea lor.

Întâlnirile online dintre Utilizatori sunt consumate în timp real, printr-o legătură securizată, nici o altă parte neavând acces și neputând înregistra aceste întâlniri.
Acești Termeni și Condiții de Utilizare fac referire la întregul conținut al acestui site.
Citiți cu atenție toate informațiile și, dacă nu sunteți de acord cu acestea, nu utilizați acest site.

Frauda
În scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declaraţi că vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe website şi, în consecinţă, vă sfătuim să asiguraţi securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl deţineţi este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului. PARASCHIVESCU CLAUDIA CORINA PSIHOLOG (https://Consilierepsihologicaonline.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil
Prin folosirea site-ului PARASCHIVESCU CLAUDIA CORINA PSIHOLOG (https://Consilierepsihologicaonline.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna in cazul unor litigii , care nu se pot rezolva pe cale amiabila.În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

ANULAREA SAU REPROGRAMAREA 

În cazul în care, din diferite motive, Furnizorul nu mai poate participa la o Programare / Consultație plătită de către Client, acesta are la dispoziție două opțiuni:

  • Poate anula Consultația  cu cel putin 1 oră înainte de data de start a acesteia. În acest caz se va efectua în mod automat restituirea către Client a Prețului.
  • Poate cere Reprogramarea Consultației respective pentru o altă dată, până cu 1 oră înainte de data de Start a acesteia. Dacă o Reprogramare nu este confirmată de către Client se va efectua în mod automat restituirea către Client a Prețului.

Clientul va fi notificat cu privire la anularea Consultației sale prin SMS.

În cazul în care, din diferite motive, Clientul nu mai poate participa la o Programare / Consultație plătită de către Client, acesta poate cere Reprogramarea Sesiunii respective pentru o altă dată. Reprogramarea se poate iniția cu până la 24 ore înainte de data si ora programata .

In cazul pachetului psihologic care contine ,,consilierepsihologica de urgenta,, si pentru care programarea s-a facut in mai putin de 24 ore de la solicitare , ESTE POSIBILA  ANULAREA CU MAXIM 8 ORE INAINTE de data si ora stabilite pentru inceperea sedintei de consiliere, doar in acest caz suma va fi returnata deoarece intervalul orar a fost rezervat si se considera ca a fost consumat de catre client.

Sunați/ sms la 0771351063  și anunțați dorința de anulare/reprogramare .

Plata

Produsele/serviciile de pe acest site web – www.consilierepsihologicaonline.ro sunt comercializate prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de Netopia Pay. În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastră să intre în posesia și să fie folosite abuziv de terțe persoane .

Entitatea autorizata să presteze servicii de procesare a plăților online și de stocare a datelor de card sunt:

  • Netopia SRL, RO15565496, J40/9170/2003, Bld. Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, etaj 4, București, sector 2, 021901, Romania;

Plata se mai poate achita si prin transfer bancar in contul deschis la Banca Transilvania, Sucursala Timisoara,  IBAN RO90BTRL03601201265432XX, beneficiar Paraschivescu Claudia Corina, cu mentiunea ,,consiliere online,, .

Politica de confidentialitate extinsa
Consilierepsihologicaonline.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia.

PARASCHIVESCU CLAUDIA CORINA PSIHOLOG se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.Consilierepsihologicaonline.ro, prin completarea formularelor de înregistrare şi comandă, aşa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.

PARASCHIVESCU CLAUDIA CORINA PSIHOLOG nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduieşte site-ul, sau acţiunilor neautorizate ale unor terţe persoane.

Pentru informare şi suport, ne puteţi contacta folosind formularul de contact.

Limitare de responsabilitate
Nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site şi orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informaţiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel intr-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm
Comentarii
Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media
Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe sit.

Formulare de contact
Cookie-uri
Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă ai un cont și te autentifici în acest sit, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Conținut înglobat de pe alte situri web
Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Analitice
Folosim Google Analytics pentru statistici privind viziatorii websiteului. Aceste statistici sunt anonime, dar pot contine unele date identificatoare. Detalii complete la Google Analytics

Cu cine partajăm datele tale
Doar cu servicii de care websiteul are nevoie pentru functionare. Datele partajate sunt anonime, folosite doar pentru statistici. Altfel, nu instrainam sau impartasim datele tale personale, precum email, nume, adresa, telefon.

Cât timp îți păstrăm datele?
Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale?
Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele?
Datele tale personale sunt folosite doar in scopul procesarii comenzilor.

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Informațiile tale de contact -Nu vor fi impartasite.

Informații suplimentare
Cum îți protejăm datele?
Folosim tehnologii de ultima generatie pentru protejarea datelor.

Ce proceduri avem la dispoziție pentru încălcarea securității datelor?
Incalcarile vor fi raportate vizibil.

De la care părți terțe primim date?
Niciuna.

Ce decizii luăm și/sau ce profiluri realizăm automat cu datele utilizatorilor?
Nu facem asta.

Nerespectarea utilizării acestui site în conformitate cu Termenii și Condițiile de Utilizare poate face obiectul aplicării unor sancțiuni civile și penale.
 
Aceste Condiții de Utilizare stipulează și guvernează accesul și utilizarea de către Dvs. a acestui site și reprezintă un acord legal între Dvs. și

Platforma online https://consilierepsihologicaonline.ro/  care apartine PARASCHIVESCU CLAUDIA CORINA PSIHOLOG.

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU ACESTE CONDIȚII DE UTILIZARE, ATUNCI NU AVEȚI NICIUN DREPT SĂ ACCESAȚI SAU SĂ UTILIZAȚI SITE-UL SAU ÎNTREGUL CONȚINUT.
 

PLATFORMA isi rezerva dreptul de a modifica oricand TERMENII SI CONDITIILE utilizarii acestui site .