Consiliere psihologica individuala (pret promotional in perioada 08-28 octombrie 2022)

200.00 lei

In perioada 01 decembrie 2022- 09 ianuarie 2023 se suspenda activitatea de consiliere psihologica online.
Exceptie pentru persoanele aflate in procesul de ,,follow-up,, .
Inainte de achizitionarea acestui serviciu psihologic, va rog sa ne contactati prin sms la nr. tel. 0771351063 si sa specificati data si intervalul orar , pentru a verifica disponibilitatea.
Acest serviciu psihologic se adreseaza persoanelor care au implinit 18 ani si au citit si sunt de acord inainte de achizitionare cu ,,termenii si conditiile,, publicate pe site.

În cazul în care, din diferite motive, Clientul nu mai poate participa la o Programare / Consiliere  acesta poate cere reprogramarea pentru o altă dată. Reprogramarea/ anularea se poate iniția cu până la 24 ore înainte de data si ora programata ,doar in acest caz suma va fi returnata deoarece intervalul orar a fost rezervat si se considera ca a fost consumat de catre client.

Sunați/ sms la 0771351063  și anunțați dorința de anulare/reprogramare .

Durata consilierii psihologice este de 50 min   si veti fi programat in maxim 2 zile, dar in cel mai scurt timp posibil din momentul in care veti face solicitarea.

Consilierea psihologica individuala online dureaza 50minute.

PROFESIONALISM SI CONFIDENTIALITATE!

Categorie:

Descriere

Zile bune! Zile rele!…..viata noastra, asemeni clapelor unui pian, (se) trece nu doar in ritm circadian, ci si cu emotii si trairi diferite. Multitudinea starilor emotionale pe care le putem sau nu le putem identifica, ne indeamna , uneori, spre nevoia de sustinere.Prin consilierea psihologica individuala online, poti avea oricand aceasta sustinere de specialitate, fie ca te afli in confortul personal, fie intr-o locatie aflata departe de cabinetul psihologului.

Studiile demonstreaza ca sedintele de psihoterapie online sunt la fel de eficiente ca sedintele ,,fata in fata,, .

Putem efectua aceste sedinte terapeutice, la alegere, prin intermediul platformelor Whatsapp, Google Chat, Skype, etc. sau pur si simplu telefonic (chiar si fara apelare video , daca doriti, din diferite motive, sa va pastrati anonimatul).

Dupa achizitionarea acestui serviciu, va rugam sa trimiteti sms (nr. tel. 0771351063) sau email (contact@consilierepsihologicaonline.ro) pt. a va contacta si pentru a stabili impreuna data si intervalul orar convenabil.