PRIMA SEDINTA

180.00 lei

In perioada 01 decembrie 2022- 09 ianuarie 2023 se suspenda activitatea de consiliere psihologica online.
Exceptie pentru persoanele aflate in procesul de ,,follow-up,, .
Inainte de achizitionarea acestui serviciu psihologic, va rog sa ne contactati prin sms la nr. tel. 0771351063 si sa specificati data si intervalul orar , pentru a verifica disponibilitatea
Acest serviciu psihologic se adreseaza persoanelor care au implinit 18 ani si au citit si sunt de acord inainte de achizitionare cu ,,termenii si conditiile,, publicate pe site.
Inainte de a incepe procesul terapeutic, e indicat sa ,,testezi,, compatibilitatea cu psihologul/ psihoterapeutul.
Printr-o discutie de 50 minute vom stabili daca putem parcurge impreuna drumul consilierii psihologice online, eventual, pot sa te indrum catre un alt specialist, daca problemele tale nu sunt de competenta mea.
Putem considera aceasta prima sedinta  un fel de evaluare psihologica preliminara , in care vei afla informatii de care ai nevoie pentru a-ti seta in mod corect asteptarile privind demersul terapeutic.
Se spune ca 30%-40% din succesul terapeutic este reprezentat de alianta terapeutica …..vom hotara in aceasta prima discutie, daca putem stabili aceasta alianta terapeutica .
98 lei (pret promotional in perioada 08 octombrie – 28 octombrie 2022)
Durata sedintei de consiliere psihologica preliminara este de 50 min.
Categorie:

Descriere

 

  •  durata sedintei 50minute 
  • dupa achizitionarea serviciului, va rugam sa trimiteti sms (tel.0771351063) sau email (contact@consilierepsihologicaonline.ro) pt. a va contacta si a stabili impreuna data si intervalul orar.
  •  veti fi programat in maxim 48 ore sau in cel mai scurt timp posibil din momentul in care veti face solicitarea.
  •  daca din diferite motive se doreste ANULAREA SAU REPROGRAMAREA ACEASTA SE POATE FACE CU MINIM 8 (OPT) ORE INAINTE DE DATA SI ORA STABILITE DE COMUN ACORD (PSIHOLOG-CLIENT)  doar in acest caz suma va fi returnata ,deoarece intervalul orar a fost rezervat si se considera ca a fost consumat de catre client.
  •                                                            PROFESIONALISM SI CONFIDENTIALITATE!