Reduceri!

PRIMA SEDINTA -110 lei (pret promotional in perioada 05-15iunie 2023)60min./sedinta

110.00 lei

Dupa achizitionarea acestui serviciu psihologic, va rog sa ne contactati prin sms la nr. tel. 0771351063 si sa specificati data si intervalul orar , pentru a verifica disponibilitatea.
Acest serviciu psihologic se adreseaza persoanelor care au implinit 18 ani si au citit si sunt de acord inainte de achizitionare cu ,,termenii si conditiile,, publicate pe site.
Inainte de a incepe procesul terapeutic, e indicat sa ,,testezi,, compatibilitatea cu psihologul/ psihoterapeutul.
Printr-o discutie de 60 minute vom stabili daca putem parcurge impreuna drumul consilierii psihologice online, eventual, pot sa te indrum catre un alt specialist, daca problemele tale nu sunt de competenta mea.
Putem considera aceasta prima sedinta  un fel de evaluare psihologica preliminara , in care vei afla informatiile de care ai nevoie pentru a-ti seta in mod corect asteptarile privind demersul terapeutic.
Se spune ca 30%-40% din succesul terapeutic este reprezentat de alianta terapeutica …..vom hotara in aceasta prima discutie, daca putem stabili aceasta alianta terapeutica .
110 lei (pret promotional in perioada 05-15 iunie 2023)
  • Pretul promotional este valabil doar pentru prima sedinta.
Durata sedintei de consiliere psihologica preliminara este de 60 min.
Categorie:

Descriere

110 lei (pret promotional in perioada 05-15iunie 2023)

  •  durata sedintei 60minute 
  • dupa achizitionarea serviciului, va rugam sa trimiteti sms (tel.0771351063) sau email  pt. a va contacta si a stabili impreuna data si intervalul orar.
  •  veti fi programat in maxim 48 ore sau in cel mai scurt timp posibil din momentul in care veti face solicitarea.
  •  daca din diferite motive se doreste ANULAREA SAU REPROGRAMAREA ACEASTA SE POATE FACE CU MINIM 8 (OPT) ORE INAINTE DE DATA SI ORA STABILITE DE COMUN ACORD (PSIHOLOG-CLIENT)  doar in acest caz suma va fi returnata ,deoarece intervalul orar a fost rezervat si se considera ca a fost consumat de catre client.
  • Pretul promotional este valabil doar pentru prima sedinta.
  •                                                        PROFESIONALISM SI CONFIDENTIALITATE!