Consiliere psihologica de urgenta sau in interval orar 21-01AM

250.00 lei

In perioada 01 decembrie 2022- 09 ianuarie 2023 se suspenda activitatea de consiliere psihologica online.
Exceptie pentru persoanele aflate in procesul de ,,follow-up,, .
Inainte de achizitionarea acestui serviciu psihologic, va rog sa ne contactati prin sms la nr. tel. 0771351063 si sa specificati data si intervalul orar , pentru a verifica disponibilitatea.
Acest serviciu psihologic se adreseaza persoanelor care au implinit 18 ani si au citit si sunt de acord inainte de achizitionare cu ,,termenii si conditiile,, publicate pe site.

In cazul pachetului psihologic care contine ,,consiliere psihologica de urgenta,, si pentru care programarea s-a facut in mai putin de 24 ore de la solicitare , ESTE POSIBILA  ANULAREA CU MAXIM 8 ORE INAINTE de data si ora stabilite pentru inceperea sedintei de consiliere, doar in acest caz suma va fi returnata deoarece intervalul orar a fost rezervat si se considera ca a fost consumat de catre client. Sunați/ sms la 0771351063  și anunțați dorința de anulare/reprogramare .

Durata consilierii psihologice este de 60 min   si veti fi programat in maxim 24 ore dar in cel mai scurt timp posibil din momentul in care veti face solicitarea.

  PROFESIONALISM SI CONFIDENTIALITATE!

Categorie:

Descriere

Daca la un moment dat te trezesti singur(a) intr-un carusel al emotiilor care te coplesesc, poate, ar fi bine sa apelezi la suportul psihologic al unui specialist. Cu siguranta ai sa cobori mai usor din acest carusel cu ajutorul unui specialist. In astfel de cazuri  prietenii sunt buni, rudele de asemenea si ,,puterea ta,, iti poate fi de folos dar, totusi,  nu e de ajuns in anumite momente. Poti primi suportul psihologic de care ai nevoie atat in timpul zilei cat si in intervalul 21-01AM.